Wesley Mulder - Studio paradepaard

Wesley Mulder

We reizen af naar midden Nederland voor een podcast aflevering in samenwerking met Equibrands Club. Deze keer te gast: Wesley Mulder!

Passie voor paarden zit er bij Wesley al van jongs af in. Het begon met een pony en daarna het paard van zijn vader. Na paarden te hebben gereden voor verschillende stallen, begint Wesley voor zichzelf. In het begin combineerde hij dit. “Dit was voor mij een gouden tijd. Maar er waren dagen dat ik niet middernacht thuis was.”, vertelt Wesley.

Naast die blijvende passie gaat hij nog veel meer uitdagingen aan en verveelt hij zich niet snel. Zo heeft hij onlangs meegedaan aan het programma De Alleskunner VIP’s, is hij zanger van de Havenzangers en is hij erg actief op social media.

In samenwerking met EquiBrands Club, kijkt hij naar de producten die het beste bij hem als ruiter passen. Patrick en Anneloes ondersteunen hem met items van de merken uvex en Prestige. Tot slot vertelt hij enthousiast over de nieuwe producten van Tommy Hilfiger Equestrian. “Betaalbaar, kwaliteit en het draagt heerlijk!”

Wil jij kans maken op een item van dit toffe merk? Luister dan nu de podcast en doe mee aan de prijsvraag hieronder!

Wil jij kans maken op deze give-away?

Beantwoord dan de vraag:

Welk paard is Wesley in het bijzonder bijgebleven en waarom was dit paard zo bijzonder voor hem?

13 + 13 =

Deze actie verloopt op 30 november

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)