In aanloop naar Jumping indoor maastricht

4 tot en met 6 november staat het MECC in Maastricht weer in het teken van hét paardensportevenement van Limburg: Jumping Indoor Maastricht. 

Wat ons betreft bestaat er niets mooiers dan de paardensport. Vaak raken we er zelf niet over uitgepraat, maar we luisteren ook zeker graag naar anderen, die dezelfde passie delen. Elke paarden(sport)liefhebber heeft op zijn of haar eigen manier een mooi en boeiend verhaal: van ruiters en fokkers tot wedstrijdorganisatoren en hoefsmeden. Dit alles wordt gecombineerd in het nieuwe Media Paviljoen tijdens Jumping Indoor Maastricht. Niet alleen tijdens, maar ook voorafgaand aan JIM gaan we deze verhalen verzamelen.
Waar kijk je het meest naar uit? Hoe zorg je ervoor dat je paarden fit zijn? Hoe is de sfeer van JIM volgens jou? Deze en nog veel meer vragen zal de host van de podcast, Sander Kleiker, afvuren op Emma & Alicia Bocken, Michel Hendrix en Maikel van der Vleuten, in drie bonusafleveringen van Studio Paradepaard – De Podcast, in de aanloop naar JIM. Vanaf donderdag 20 oktober te beluisteren via Spotify en Apple Podcast!

 

Maikel van der Vleuten

Individueel bronzen medaillewinnaar op de Olympische Spelen, dit jaar brons op het Wereldkampioenschap en tweevoudig winnaar van Jumping Indoor Maastricht. Een paar hoogtepunten uit de topprestaties van niemand minder dan Maikel van der Vleuten!

Emma & Alicia Bocken

Dit keer zijn we op bezoek bij de zusjes Emma en Alicia Bocken. Beiden al Nederlands Kampioen bij de Children én natuurlijk actief tijdens Jumping Indoor Maastricht!

Pas 16 en 17 jaar, maar volop bezig met de sport en daarmee ook met JIM. Van kleins af aan zijn Emma en Alicia ieder jaar op het evenement te vinden. “Je hebt zowel voor ouders, als voor kinderen van alles te doen.” Aldus Emma. Dit jaar vertrekken Emma en Alicia in totaal met 4 paarden naar JIM en rijden zij iedere ochtend twee proeven. “Ik zou graag 3 dagen willen winnen!”, vertelt Alicia. Komen jullie kijken van 4 tot 6 november of dit lukt?

Michel Hendrix

Stal Hendrix is een internationaal gerenommeerde spring- en handelstal. Binnen familie Hendrix is de paardensport met de paplepel ingegoten. In de afgelopen jaren is het familiebedrijf flink uitgebouwd. Michel vertelt daarover: “We hebben alle mogelijkheden gekregen van onze ouders om in het bedrijf te stappen, maar aan de andere kant hebben ze ons net zoveel vrijheid gegeven om iets anders te doen.” Beluister de hele aflevering op Spotify of Apple Podcast!

Jumping Indoor Maastricht 2022

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)