De beste paarden van stal

Hoe raakte jij besmet?

Wat ons betreft bestaat er niets mooiers dan de paardensport. We raken er zelf niet over uitgepraat, maar luisteren ook maar al te graag naar anderen die dezelfde passie voelen. Want wij geloven dat elke paarden(sport)liefhebber op zijn eigen manier een mooi en boeiend verhaal heeft: van ruiters en fokkers tot wedstrijdorganisatoren en hoefsmeden. 

Onze Missie

Mensen met hart voor de paardensport blijven het liefst mijlenver bij de overdreven glamoureuze vooroordelen over de branche weg. Wij zijn geen luxepaardjes, maar werkpaarden. Daarom gaan wij voor oprechte verhalen zonder alle dikmakerij. We gaan weer terug naar de basis: de liefde voor het paard en passie voor de sport. Want dát is wat ons blij en trots maakt.

Met Studio Paradepaard zorgen we dat we elkaar inspireren en van elkaar kunnen leren. Zo brengen we samen het (kennis)niveau over de sector naar een hoger level.

Over ons

Wat we allemaal gemeen hebben, maakt mijn ogen twinkelen: Passie voor de paardensport. Door in gesprek te gaan met talloze paradepaarden die Nederland rijk is, ga ik op zoek naar de verhalen achter de overwinning, het succesverhaal of de vanzelfsprekende liefde voor paarden. 

Elkaar inspireren en iets leren om zo samen het niveau en de passie voor de sector naar een next level te brengen, dat is de basis van Studio Paradepaard.

Voor mij is er werkelijk niets mooier dan deze verhalen te verzamelen en met jullie te delen.  Veel plezier met het luisteren of bekijken van deze zorgvuldig samengestelde verhalen. Heb je een vraag of opmerking, let us know!

Jikke van Gerven - Studio Paradepaard
Studio Paradepaard - De Podcast

Partner worden?