Dinja Van Liere - Studio Paradepaard podcast

Dinja van Liere

Ondanks haar (over)volle agenda, mogen we vandaag aanschuiven bij Dinja van Liere! We bezoeken Dinja op haar eigen accommodatie in Uden.

“Ik had één plan en dat was dat ik later in de paarden wilde. Ik heb nooit een plan B gehad.”, start Dinja haar verhaal. Na een succesvol begin bij Hexagon, waar Dinja veel ervaring heeft opgedaan, begon zij in 2015 haar eigen stal, in Werkendam. Daarnaast reed zij paarden voor Joop van Uytert. Met 7 drie jarige paarden startte zij haar avontuur, wat een succes bleek te zijn. Inmiddels lopen er 4 van de 7 paarden mee in de Grand Prix!

Dinja omschrijft zichzelf als druk, chaotisch en gepassioneerd. “Ik ben een echte werker en doe niet aan concessies. Blik op oneindig en nooit opgeven”, vertelt ze. Ondanks dat 2021 uiteindelijk niet haar jaar bleek te zijn, hoopt ze dat haar droom, de Olympische Spelen rijden, snel werkelijkheid wordt. Dat is wat zij wil. “Het kost veel van jezelf om altijd maar door te gaan. Maar als je dan wint of dat doel behaald, haal je er energie uit en ga je weer door.”, vult Dinja aan.

Benieuwd naar het verhaal van Dinja? Luister dan nu naar deze nieuwe aflevering van Studio Paradepaard.