Partner up!

Partner worden van Studio Paradepaard

Regelrecht in de oren van jouw doelgroep 

Wij vinden het belangrijk dat de kennis en het niveau van onze sector verbeterd wordt. Jij ook? Bereik jouw unieke doelgroep van paarden(sport)liefhebbers via Studio Paradepaard. Dit contentplatform maakt unieke content, die opvalt! Met podcast in de hoofdrol, maar met videocontent als tweede liefde.  

Waarom zendtijd via Studio Paradepaard zo waardevol is? Omdat deze podcast niet gebruikt wordt als achtergrondgeluid of radiozender. Onze doelgroep luistert fanatiek en geconcentreerd naar de interessante verhalen van hun idolen en gaat vervolgens via onze socials de interactie met ons aan. Daarnaast behouden podcasts hun waarde: ze blijven relevant voor de liefhebber en worden zelfs jaren na upload nog beluisterd. Welk verhaal wil jij via ons platform (laten) delen?

Slaan we de handen ineen?

Als partner van Studio Paradepaard staan onze (podcast)afleveringen in het teken van jouw organisatie: jij mag kiezen wie de gasten zijn, jij bepaalt de giveaway en je krijgt het materiaal ook in eigen beheer. Wij bieden enkele standaardpakketten, maar zoals bij elk succesverhaal zijn er geen vaste kaders, wij houden van groots denken (zo is Studio Paradepaard ook ontstaan). Om tot een goed plan te komen, plannen we graag een brainstormsessie in om het beste in elkaar naar boven te halen!

Neem nu contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Jikke van Gerven - Studio Paradepaard
Studio Paradepaard - De Podcast

Partners

Green Valley Estate - Studio Paradepaard
Brookberries - Studio Paradepaard
Studio Paradepaard - De Podcast

Aflevering reeks

Green Valley Estate - Studio Paradepaard
Voermeesters Studio Paradepaard
CHDeurne - Studio Paradepaardjpg
KNHS regio Limburg - Studio Paradepaard