Voermeesters - Remco Zuidam

Remco Zuidam

In de eerste aflevering van deze podcastreeks praat Remco Zuidam ons bij over de visie van Voermeesters en het voermanagement van paarden. Remco houdt zich als voerspecialist binnen Voermeesters bezig met het complete productmanagement, dus van ontwikkeling tot aan de marketing omtrent het product, en het verkoopmanagement.

De voerspecialisten van Voermeesters zijn verdeeld over verschillende regio’s binnen Nederland. Zo kunnen zij gemakkelijk en snel op locatie langskomen om voeradvies te geven en is er zelfs een mogelijkheid om voer op maat te laten maken.

“Wij willen heel transparant zijn. Door aan te geven op de etiketten wat er in ons voer zit en door de aansluiting bij VoederWaarde.nl, die ons controleert op de voedingsstoffen en gehaltes, kunnen we onze klanten laten zien wat we doen.”, vertelt Remco. Door het gebruik van natuurlijke grondstoffen en de unieke manier van produceren, weet Voermeesters aan de wensen van een paard en de paardenhouder te voldoen.

Inmiddels bestaat Voermeesters 5 jaar en dit willen zij samen met de klanten vieren door een winactie die loopt van juli tot en met december 2022! Maar daar blijft het niet bij… want Remco maakt tijdens deze aflevering nog een tweede ultieme winactie bekend.

 

Wil jij kans maken op deze give-away?

Like dan onze Instagram & Facebook pagina en laat onder het ‘NU TE BELUISTEREN’ berichtje weten waarom jij graag deze give-away wilt winnen!

Deze actie verloopt op 13 juli

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)