Floor Droge - Studio Paradepaard

Floor Dröge

Zonder ‘paardenfundament’ toch een ultiem paardenmeisje. Floor Dröge vertelt ons over de loopbaan naar haar grootste droom: Grand Prix rijden!

De hippische HBO opleiding gevolgd in Deurne, opgeleid tot docent, daarna een managementopleiding gevolgd en vandaag de dag vervult zij de functie “hengsten en merries inspecteur” bij het KWPN. “Ik miste het zo om met mijn voeten in het zand te staan en met de paarden bezig te zijn. Toen kwam de functie bij het KWPN voorbij. Ik dacht eerst: dat kan ik eigenlijk helemaal nog niet”, vertelt Floor. “Op een gegeven moment trok ik de stoute schoenen aan en stuurde ik een brief. Ik kreeg de functie. En dan kom je ineens op een plek waar je heel gelukkig wordt!” 

Floor is vaak de hele dag op pad. Bij fokkers op bezoek, tot aan merriekeuringen, maar ook het gedeelte onder het zadel. “Dat is voor mij heel leuk. Je bent echt met het paard bezig, wat uiteindelijk ook al een sportpaard aan het worden is.”

 

Wil jij kans maken op deze give-away?

Like dan onze Instagram & Facebook pagina en laat onder het ‘NU TE BELUISTEREN’ berichtje weten waarom jij graag deze give-away wilt winnen!

Deze actie verloopt op 4 mei

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)