Jette de Jong - Studio Paradepaard - Equibrands club

Erik Timmermans

Op een schitterende accommodatie in Vorstenbosch spreek ik met eigenaar van Stal Timmermans, docent bij de KNHS, verantwoordelijke voor de opleiding ‘oriëntatie paard’ en niet te vergeten vader; Erik Timmermans.

Wat begon met een hobby is inmiddels volledig uitgegroeid tot een dressuur- en pensionstal met maar liefst 75 paarden. Samen met zijn ouders en vrouw runt hij Stal Timmermans.

Erik houdt zich, naast het docent zijn, veel bezig met het opleiden van paarden. Door de instructeursopleiding die hij geeft, blijft hij zichzelf ook nog steeds ontwikkelen. “Ik was vroeger geen natuurtalent, en dat ben ik nog steeds niet, maar dat dwong mij om mezelf meer te verdiepen in niet alleen de theorie, maar ook in het paard.”, vertelt hij.

De paarden bij Stal Timmermans worden vijf keer per dag gevoerd. Dit is een combinatie van ruwvoer en krachtvoer van Voermeesters. “Een klant wilt goed zijn voor zijn paard. In veel gevallen is dit door de paarden te verwennen, dus meer eten te geven. We zijn nu aan het zoeken naar de perfecte balans samen met de klant.”

 
Luister nu mee naar deze nieuwe aflevering van Studio Paradepaard!

Wil jij kans maken op deze give-away?

Like dan onze Instagram & Facebook pagina en laat onder het ‘NU TE BELUISTEREN’ berichtje weten waarom jij de give-away wilt winnen!

Deze actie verloopt op 10 augustus

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)