Twan Vullers - Studio Paradepaard

Twan Vullers

Twan Vullers groeide op tussen de melkkoeien en de paarden in het Limburgse Maria Hoop. Na een studie uitstapje richting Wageningen, besloot hij toch om terug te keren naar zijn familiebedrijf. Sinds 2001 runt hij hier het Animal Embryo Centre Diergaerderhof!

 

 

Het Animal Ebryo Centre is gespecialiseerd in onder andere embryotransplantaties en kunstmatige seminaties bij paarden. Met een uniek pakket van diensten en ervaren dierenartsen, bieden zij de begeleiding om de wens van het krijgen van een veulen te realiseren. “De geboorte van een veulen is niet vanzelfsprekend. Er gaat ongelooflijk veel tijd, kennis, moeite en ook geld in zitten. Iets waar meer achter schuilgaat dan menig mens denkt tijdens het zien van een goed paard op de tribune in Aken.”, bevestigd Twan.

De handelingen die worden verricht samen met de timing en de planning die hieraan vooraf gaat, maken dit beroep heel dynamisch. Díe dynamiek binnen het bedrijf, maakt het werk fantastisch, vertelt Twan. “Wij hebben een heel positief beroep. Wanneer er een veulen wordt geboren, is iedereen blij. Dat vind ik het leukste aan mijn werk.”, vult hij aan.

Benieuwd naar Twan zijn verhaal en het proces rondom een embryotransplantatie? Luister nu de nieuwe aflevering van Studio Paradepaard.

 

Wil jij kans maken op deze give-away?

Laat ons dan in een berichtje via Instagram of Facebook weten waarom jij graag deze give-away wilt winnen!

Deze actie verloopt op 20 april

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)