Liana Peters - Studio Paradepaard

Liana Peters

Met een achtergrond in de paarden als zowel liefhebber, fokker, amazone en eigenaar, vertelt Liana Peters ons over haar veelzijdige baan als dierenarts. Tijdens de opleiding Diergeneeskunde aan de Universiteit Utrecht, besluit ze om ervaring op te gaan doen in Australië. Hier start in 2011 haar carrière. Liana neemt ons mee in zowel de leukste, als de minder leuke verhalen die zij als dierenarts meemaakt gedurende jaren. “Ik wil het verschil kunnen maken. Het is echt een service beroep en dat voel ik ook wel. Je wilt helpen en dat is mijn grootste drijfveer.”

 

Liana noemt het ook wel een 2-in-1 beroep. “Je kunt zowel de eigenaar als het paard helpen. Op mijn leukste dagen, doe ik dat dus het meest!” Naast haar baan als dierenarts is Liana ook fanatiek snowboardster. “Als ze het druk hebben in Oostenrijk, bellen ze mij nog steeds wel eens op of ik even een weekje kan komen helpen. Dit vind ik heel leuk, dus dat zal ik ook zeker blijven doen.”

Leren, groeien en genieten. Dat is wat Liana de afgelopen jaren heeft gedaan. Of zij iets anders gedaan zou hebben nu ze terugkijkt op de afgelopen jaren? Dat hoor je in de derde aflevering van Studio Paradepaard!

Nog niet uitgeluisterd? Check dan zeker ook deze aflevering met Sanne Thijssen of deze aflevering met Inge Coenen!

Wil jij kans maken op de give-away van Liana?

Laat ons dan in een berichtje via Instagram of Facebook weten waarom jij graag dit orthopedisch consult wilt winnen!

Liana kiest zelf de winnaar uit en maakt vervolgens met de winnaar een afspraak!

Deze actie verloopt op 23 maart

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)