Inge Coenen - Studio Paradepaard

Inge Coenen

In deze aflevering van Studio Paradepaard spreek ik met dressuur coach en ultiem paardenfanaat Inge Coenen. De liefde en passie voor paarden begon al op jonge leeftijd met altijd als doel: Grand Prix rijden.

Tot er iets gebeurde. In 2016 kwam Inge ongelukkig ten val met één van haar dressuurpaarden.. ‘Mijn doel waar ik al die jaren naartoe streefde was Grand Prix rijden en ineens ben je aan het vechten om weer normaal deel te kunnen nemen aan de maatschappij.’ De wereld van Inge en die van haar ouders staat op zijn kop. ‘Voor mij kwam het echte besef pas na 2,5 week, in de revalidatiekliniek.’ Of zij ooit weer zou kunnen lopen was nog de vraag, maar één ding was zeker, een leven zonder paarden kon zij zich niet voorstellen.

Inge vertelt over wat haar gelukkig maakt en geeft tips over ondernemen binnen de paardensector! Benieuwd naar haar verhaal? Luister dan mee naar deze aflevering van Studio Paradepaard!

 

Nog niet uitgeluisterd? Check dan zeker ook deze aflevering met Sanne Thijssen!

Wil jij kans maken op een dressuurtraining van Inge Coenen? 

Laat ons dan weten waarom jij deze training graag wilt winnen, door een berichtje te sturen via onze Insta of onze Facebookpagina. Laat ons weten waar je tegen aanloopt of wat je heel graag zou willen leren van Inge. 

Inge kiest zelf haar winnaar uit en maakt vervolgens met de winnaar een afspraak voor een training. 

Deze win-actie verloopt op 9 maart

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)