Studio Paradepaard Equibrand Club

 

Equibrands Club

In de vierde aflevering van Studio Paradepaard spreken wij met de oprichters van onze allereerste (!) partner: EquiBrands Club. In de eerste aflevering van deze reeks, waarin we in contact komen met verschillende ambassadeurs en sponsorruiters, vertellen Patrick Jurriens en Anneloes Jurriens-Verfurth over hun prachtige bedrijf. 

Equibrands Club bundelt de hippische topmerken die Patrick en Anneloes vertegenwoordigen. Kwaliteit en passie worden samengebracht bij EquiBrands Club.

Beiden begonnen zij hun carrière in de paardensport als (internationale) ruiter en amazone. Eenmaal verweven in deze branche zijn zowel Patrick als Anneloes aan de slag gegaan binnen de sales. Anneloes wilde van haar passie haar werk maken en besloot haar ambitie voort te zetten. Een aantal jaar geleden startte zij haar eigen bedrijf in het vertegenwoordigen van ruitersportmerken. Patrick zijn ervaring en knowhow binnen de paardensector wist hij, in combinatie met zijn passie voor paarden, perfect over te brengen als – inmiddels ervaren – vertegenwoordiger van diverse merken.

En om het compleet te maken, kwam hij tijdens zijn carrière een paardenmeisje uit Limburg tegen, die exact dezelfde passie deelde! Samen zijn zij nu dag én nacht in de weer met datgene waar zij het meest gelukkig van worden.

Nog niet uitgeluisterd? Check dan zeker ook deze aflevering met Sanne Thijssen of deze aflevering met Inge Coenen!

Wil jij kans maken op de give-away van Equibrands Club?

Laat ons dan in een berichtje via Instagram of Facebook weten waarom jij graag dit dekje wilt winnen!

Equibrands Club kiest zelf de winnaar uit en maakt vervolgens met de winnaar een afspraak!

Deze actie verloopt op 23 maart

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)